´╗┐

Retete culinare

supe, borsuri sau ciorbe - pagina 4

Retete culinare: Ciorba de crupe de porumb

Ciorba de crupe de porumb


Se spala o farfurie de crupe de porumb si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Se adauga verdeturi de tot felul tocate marunt si cand totul este bine fiert, se toarna borsul fiert separat. Se potriveste de sare....

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 13 din categoria supe, borsuri sau ciorbe

Retete culinare: Ciorba de stevie

Ciorba de stevie


Se alege stevia, se pune la fiert si se continua la fel ca la borsul de urzici. Separat se prajeste o ceapa tocata cu o lingura de ulei, se pune faina dupa care se rumeneste si se stinge cu apa. Se amesteca cu ciorba si se lasa sa mai dea un clocot. In ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 14 din categoria supe, borsuri sau ciorbe

Retete culinare: Ciorba de verdeata

Ciorba de verdeata


Se pun la fiert intr-o oala cu apa frunze de loboda, frunze de sfecla, cozi de ceapa verde, marar, patrunjel, dupa gust si leustean, taiate marunt. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, sarea, zaharul si orezul ales si spalat. Se lasa sa fiarba. ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 15 din categoria supe, borsuri sau ciorbe

Retete culinare: Ciorba de fasole boabe

Ciorba de fasole boabe


Se pune fasolea la fiert. Dupa ce a dat cateva clocote, se schimba apa cu alta apa tot fierbinte. Se adauga un morcov, un patrunjel si o ceapa taiata marunt. Cand zarzavatul este aproape fiert, se pune sarea, borsul fiert separat si strecurat, rosiile ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 16 din categoria supe, borsuri sau ciorbe

« 1 2 3

4

5 6 7 »
«

»