Retete culinare

supe, borsuri sau ciorbe - pagina 10

Retete culinare: Supa crema de gulii

Supa crema de gulii


Se curata guliile si cartofii, se taie bucati si se pun la fiert intr-o oala cu apa si putina sare. Se lasa sa fiarba bine. Se face un rantas din jumatate lingura de unt, cu o lingura de faina. Se stinge cu zeama din oala si se amesteca incet cu supa. ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 37 din categoria supe, borsuri sau ciorbe

Retete culinare: Supa de linte

Supa de linte


Se alege lintea, se spala si se pune sa stea in apa de seara pana a doua zi. Se pune la fiert intr-o oala cu apa rece, cu ceapa taiata marunt, usturoi si cimbru. Se lasa sa fiarba incet; sarea se pune numai la sfarsit cand lintea este fiarta, altfel ramane ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 38 din categoria supe, borsuri sau ciorbe

Retete culinare: Ciorba de cartofi si fasole verde

Ciorba de cartofi si fasole verde


Se fierb intr-o oala cu apa morcovul, patrunjelul si o ceapa. Se adauga fasolea grasa taiata in bucati si la urma cartofii curatati, taiati in cuburi, si sare. Se lasa sa fiarba pana incep cartofii sa se sfarame. Se adauga frunze de patrunjel si de marar ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 39 din categoria supe, borsuri sau ciorbe

Retete culinare: Ciorba de dovlecei umpluti

Ciorba de dovlecei umpluti


Se pun la fiert un morcov, un patrunjel, o ceapa, putina telina. Se aleg pentru umplut sase dovlecei tineri, mai subtiri, se rad de coaja, se taie in doua si se scobesc inauntru. Se face umplutura din 0,500 kg de carne. Osul ramas de la carne se pune ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 40 din categoria supe, borsuri sau ciorbe

« 7 8 9

10

11 12 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct