Se incinge cuptorul inainte de gatirea propriuzisa cu circa 15 minute. Cu ajutorul unui cutit cu varful ascutit se cresteaza carnea de miel din loc in loc, dupa care se taie in bucatele 2-3 catei de usturoi care vor fi asezate impreuna cu bucatele de ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 1 din categoria carne de miel
Cu ajutorul unui blender se mixeaza bine miezul de paine, doi catei de usturoi, verdeata taiata mai marunt si untul pana se obtine o pasta omogena si se pune la frigider. Cotletele de miel se prajesc intr-o tigaie cate 10 minute pe ambele parti pana devin ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 2 din categoria carne de miel
Intr-un castron mic se amesteca rozmarinul, busuiocul, cimbrul cu sare si piper dupa gust. Cu acest amestec aromatic se dau cotletele de miel de pe ambele parti si se pun pe o farfurie ce se acopera pentru 15 minute pentru a absorbi aromele. Dupa ce trec ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 3 din categoria carne de miel
Cotletele se prajesc in ulei incins, iar apoi se lasa deoparte. Intre timp se prepara sosul din ciupercile curatate si taiate marunt, care se pun in uleiul in care s-au prajit cotletele de miel. Se adauga ceapa taiata marunt si se lasa sa se rumeneasca ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 4 din categoria carne de miel