Retete culinare

organe noi

Retete culinare: Ficat de vitel cu gem de coacaze rosii

Ficat de vitel cu gem de coacaze rosii


Ficatul trebuie taiat in felii subtiri, dupa care se aseaza pe o farfurie si se presara deasupra ceapa, frunzele de dafin, patrunjelul, salvia si ardeii iuti, zdrobiti. Gemul incalzit usor se amesteca cu o lingura de ulei si cu patru linguri de otet, ...

Detalii reteta

Retete culinare noi: Reteta numarul 1 din categoria organe

Retete culinare: Drob de miel

Drob de miel


Se fierb foarte bine maruntaiele. Intre timp se pun la fiert 5 oua. Pana cand se fierb atat maruntaiele cat si ouale, se taie marunt patrunjelul, ceapa, usturoiul. Dupa ce s-au fiert maruntaiele, acestea se scurg si se dau prin masina de tocat, dupa care ...

Detalii reteta

Retete culinare noi: Reteta numarul 2 din categoria organe

Bijuteria de lux Papillon Construct