Pentru prajitura Somloi se fac trei pandispane, unul cu vanilie, unul cu cacao si unul cu nuci. Pentru pandispanul cu vanilie se folosesc 3 oua, 100 grame de zahar, 100 grame de faina, 3 linguri de apa si un 1 plic zahar vanilat. Pentru pandispanul cu ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 1 din categoria dulciuri si desert
Intr-un bol se framanta branza cu 5 oua, dupa care se adauga zaharul pudra, faina, extractul de vanilie si sare dupa gust. Separat se amesteca bine pesmetul cu cele 50 de grame de zahar, iar in alt vas sunt batute cele 3 oua ramase. Se fac mici galuste ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 2 din categoria dulciuri si desert
Se pune un vas pe foc domol in care se topesc cubuletele de ciocolata, zaharul si laptele. Dupa ce au fost incorporate bine se creste temperatura lasandu-se mixul sa dea in clocot. Dupa ce a clocotit bine se ia jos de pe foc si se adauga untul si praful ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 3 din categoria dulciuri si desert
Se separa ouale si se amesteca toate ingredientele mai putin migdalele si albusurile care se bat spuma si se adauga compozitiei dupa ce aceasta este bine omogenizata. Aluatul rezultat este modelat sub diverse forme ce se aseaza intr-o tava unsa in prealabil ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 4 din categoria dulciuri si desert