Se curata si se spala morcovii, ardeiul, pastarnacul, gulia, patrunjelul si ceapa, dupa care se taie toate legumele in cubulete mici si se pun intr-o oala la fiert. Separat, in alt vas se pune la fiert 500 de mililitri de apa, iar cand incepe sa clocoteasca, ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 1 din categoria supe, borsuri sau ciorbe
Se amesteca intr-un vas carnea tocata, orezul, mararul tocat fin, sarea si piperul, se da ceapa pe razatoare, dupa care se stoarce bine de suc si se pune peste carne. Dupa ce este amestecat bine continutul se adauga oul si putina apa si se framanta pana ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 2 din categoria supe, borsuri sau ciorbe
Pentru inceput se fierb tacamurile timp de 20 de minute, pana ce apare spuma in oala. Se scoate spuma si se pun la fiert alaturi de tacamuri legumele curatate si tocate bucati mari, patrunjelul si frunzele de dafin. Se lasa la fiert pana cand legumele ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 3 din categoria supe, borsuri sau ciorbe
Se spala bine oasele de porc si legumele dupa care se pun la fiert cu 2 litri de apa rece si cu o lingurita cu sare, iar in timp ce fierbe se tot indeparteaza spuma. Odata fierte oasele se curata carnea de pe ele si se marunteste. Supa ramasa se stecoara ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 4 din categoria supe, borsuri sau ciorbe