Retete culinare

supe, borsuri sau ciorbe - pagina 9

Retete culinare: Supa de macris

Supa de macris


Macrisul trebuie sa fie foarte tanar, de aceea aceasta supa nu este gustoasa decat foarte devreme primavara. Se alege si se spala bine macrisul. Se inabusa intr-o cratita cu putin unt pana cand se moaie. Se trece apoi intr-o oala cu apa in care a fiert ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 33 din categoria supe, borsuri sau ciorbe

Retete culinare: Supa de cartofi cu lapte

Supa de cartofi cu lapte


Cartofii spalati si curatati de coaja se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Cand sunt pe jumatate fierti se adauga laptele si se lasa sa fiarba in continuare la foc mic pana sunt gata. La sfarsit se adauga untul si verdeata tocat....

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 34 din categoria supe, borsuri sau ciorbe

Retete culinare: Supa de praz cu crutoane

Supa de praz cu crutoane


Cureti prazul, il speli si il tai in bucatele de 1 cm lungime. Il calesti in 100 ml ulei, impreuna cu ceapa si morcovii dati pe razatoare. Dup ace legumele s-au inmuiat, adaugi 2½ litri de apa, cartofii taiati cuburi si sare. La sfarsit presari patrunjel ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 35 din categoria supe, borsuri sau ciorbe

Retete culinare: Supa crema de cartofi

Supa crema de cartofi


Se curata cartofii si morcovul , se taie si se pun la fiert aproximativ 30 de minute. Apoi se scot legumele si se paseaza cu blender. Se adauga apoi apa in care au fiert, margarina si faina si se mai fierb 20 de min.Spre sfarsitul fierberii se adauga ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 36 din categoria supe, borsuri sau ciorbe

« 6 7 8

9

10 11 12 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct