Retete culinare

supe, borsuri sau ciorbe - pagina 7

Retete culinare: Ciorba de crap

Ciorba de crap


Se taie marunt un morcov, un patrunjel, ceapa. Se pun sa fiarba cu apa, adaugind orezul ales si spalat. Se curata crapul, se scoate osul amar de la cap, iar dupa ce a fost spintecat si i s-au scos matele, se mai spala numai intr-o apa, fara sa fie tinut ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 25 din categoria supe, borsuri sau ciorbe

Retete culinare: Ciorba taraneasca

Ciorba taraneasca


Se taie carnea de vaca in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu apa. Cand incepe sa fiarba, se ia spuma de doua trei ori. Se pune sare. Se adauga apoi tot zarzavatul taiat marunt, fasolea tucara taiata bucati si spre sfarsit varza, cartofii ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 26 din categoria supe, borsuri sau ciorbe

Retete culinare: Supa crema de legume

Supa crema de legume


Se prajeste ceapa in unt fara sa se ingalbeneasca. Se toarna deasupra apa sau de preferinta apa in care a fiert alt zarzavat, de exemplu conopida, fasole etc. Se pune la fiert intr-o oala, se adauga rosii frumoase si bine coapte, cartofii curatati si ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 27 din categoria supe, borsuri sau ciorbe

Retete culinare: Supa crema de dovleac

Supa crema de dovleac


Se curata dovleacul de coaja si de samburi, se taie bucati si se inabusa cu putin unt si o ceapa taiata marunt. Se fierbe jumatate de ora la foc mic. Se face un sos alb din faina si unt, subtiat cu putina apa, si se amesteca cu dovleacul trecut prin sita. ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 28 din categoria supe, borsuri sau ciorbe

« 4 5 6

7

8 9 10 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct