Se pun la fiert intr-o oala cu apa, un morcov intreg si o ceapa taiata marunt. Cand a inceput sa fiarba, se adauga cartofii curatati si taiati in bucati potrivite. Se pune sare si verdeata multa, marar, patrunjel, cozi de ceapa verde, leustean, toate ...
Retete culinare: Reteta numarul 17 din categoria supe, borsuri sau ciorbe
Se curata sfecla, se taie ca taiteii si se fierbe intr-o oala cu un morcov intreg si o ceapa taiata marunt. Cand sfecla este aproape fiarta, se adauga cartofii curatiti si taiati subtiri, verdeata, sare. Cand zarzavatul incepe sa se moaie, se pune borsul ...
Retete culinare: Reteta numarul 18 din categoria supe, borsuri sau ciorbe
Intr-o oala cu apa clocotita, se pun la fiert un morcov, un patrunjel, o ceapa taiata marunt si carnea taiata cubulete. Se adauga fasolea taiata in bucati, verdeata, cozi de ceapa verde, un ardei gras, toate taiate marunt, si rosiile curatate de seminte. ...
Retete culinare: Reteta numarul 19 din categoria supe, borsuri sau ciorbe
Se pun la fiert intr-o oala cu apa, o ceapa taiata marunt, un morcov si un patrunjel intregi. Cand zarzavatul este fiert, se adauga borsul fiert separat, dovleceii curatati si taiati potrivit, rosiile si putin marar si patrunjel verde. Se potriveste de ...
Retete culinare: Reteta numarul 20 din categoria supe, borsuri sau ciorbe