Retete culinare

Tort rapid

Retete culinare: Tort rapid

Tort rapid



Ingrediente reteta:


  1. 175 gr. faina

  2. 175 gr. amidon

  3. 2 plicuri zahar vanilat

  4. un plic de praf de copt

  5. 8 oua

  6. 400 gr. unt de topit

  7. 400 gr. zahar pudra



Timp de preparare: o ora si 20 de minute


Mod de preparare:

Se amesteaca bine faina, amidonul, ouale, zaharul vanilat, praful de copt si zaharul pudra pana devine o compozite bine legata si omogena dupa care se adauta untul topit si se mai amesteca usor timp de 5 minute. Aluatul astfel obtinut se toarna intr-o forma de tort si se da la copt in cuptorul preincalzit la 175° timp de 60 de minute. Dupa ce se scoate din cuptor poate fi ornat sa poate fi servit presarat cu zahar pudra.

Reteta culinara: din categoria dulciuri si desert





Bijuteria de lux Papillon Construct