Retete culinare

Supa de rosii cu usturoi

Retete culinare: Supa de rosii cu usturoi

Supa de rosii cu usturoi



Ingrediente reteta:


  1. 1 kg. rosii

  2. 1 ceapa

  3. 1 lingura unt sau ulei

  4. 1 morcov

  5. 1 patrunjel

  6. 200 gr. orez

  7. 1 lingurita zahar

  8. 3 catei de usturoi

  9. sare

  10. 2 litri zeama de carne



Timp de preparare: 50 de minute


Mod de preparare:

Se caleste o ceapa taiata marunt in putin unt sau ulei. Se spala rosii bine coapte, se rup in bucati si se pun impreuna cu ceapa intr-o oala acoperita, la foc mic. Cand s-au muiat, se adauga un morcov mic si o bucata de patrunjel, orezul ales si spalat, zeama de carne sau apa in care a fiert zarzavat, sarea, zaharul si usturoiul. Se lasa sa fiarba acoperit trei sferturi de ora, pana ce orezul se face ca o crema. Se trece totul prin sita si se lasa sa mai dea cateva clocote, amestecand ca sa nu se prinda de fund.

Reteta culinara: din categoria supe, borsuri sau ciorbe





Bijuteria de lux Papillon Construct