´╗┐

Retete culinare

Rulada din carne de vitel

Retete culinare: Rulada din carne de vitel

Rulada din carne de vitel



Ingrediente reteta:


  1. 1 kg. muschi de vitel

  2. 250 gr ciuperci

  3. 250 gr. sunculita

  4. 3 oua

  5. 100 ml. smantana

  6. 200 gr. cascaval

  7. 1 ceapa

  8. verdeata, sare, piper, condimente

  9. ulei

  10. punga pentru copt la cuptor



Timp de preparare: o ora si 40 de minute



Mod de preparare:

Carnea de vitel se taie in asa fel incat sa fie o felie de aproximativ 2 cm, dupa care se bate cu tocatorul. Ciupercile si sunca se taie in felii subtiri; ceapa se taie marunt, iar cascavalul se da prin razatoare dupa care toate acestea se amesteca, adaugandu-se si ouale, samantana, verdeata, condimentele, sarea dupa gust. Se intinde carnea de vitel si se toarna peste aceasta compozitia, dupa care se ruleaza si se leaga cu ata speciala de bucatarie. Rulada se puna in punga pentru copt si apoi intr-un vas de sticla si se da la cuptor timp de o ora. Dupa acest timp se scoata rulada din punga si se mai lasa asa la cuptor pret de 5-10 minute pentru a se rumenii.

Reteta culinara: din categoria carne de vita