200 gr. faina
½ pachetel drojdie de bere
1 lingurita zahar
2 linguri ulei
½ lingurita sare
apa calduta
3 ciuperci
50 gr. masline verzi feliate
50 gr. masline negre feliate
150 gr. boabe de porumb dulce
1 ardei gras verde
ulei de masline
1 ceapa mica
piper macinat
patrunjel verde
Se freaca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza. Se adauga 2-3 linguri de apa calda si o lingira de faina, dupa care se lasa 20 minute la cald, sa creasca. Se cerne faina pe o planseta, se face o adancitura in faina si se adauga sare, ulei, maiaua dospita si apa calda cat sa se obtina un aluat potrivit. Se framanta bine si se mai lasa la crescut cca. 30 minute. Se imparte aluatul in doua parti egale si se intind 2 foi, care se aseaza fiecare in cate o tava. Toate ingredientele pentru umplutura se taie si se presara in mod egal pe ambele foi dandu-se totul la cuptor.
Reteta culinara: din categoria pizza