Retete culinare

Oua umplute

Retete culinare: Oua umplute

Oua umplute



Ingrediente reteta:


  1. 6 oua

  2. 1 cutie pate vegetal sau din carne de pasare (150 gr.)

  3. 1 cutie mica de smantana

  4. 1 lingurita mustar

  5. ulei

  6. sare, piper dupa gust



Timp de preparare: 30 de minute


Mod de preparare:

Se pun 5 oua la fiert dupa care se curata de coaja. Se taie fiecare ou in jumatate si se scoate galbenusul care, intr-un alt vas, se amesteca cu pateul si se condimenteaza dupa gust. Cu compozitia obtinuta se umple fiecare jumatate de ou. Se prepara o maioneza din doua galbenusuri si mustar, dupa care se condimenteaza si se amesteca cu smantana, care apoi se toarna peste oua.

Reteta culinara: din categoria aperitive si gustari





Bijuteria de lux Papillon Construct