Retete culinare

Macaroane cu peste

Retete culinare: Macaroane cu peste

Macaroane cu peste



Ingrediente reteta:


  1. 750 gr. rosii

  2. 1 catel usturoi

  3. 4 linguri ulei de masline

  4. 500 gr. file salau

  5. 1 lamaie

  6. 400 gr. macaroane

  7. 1 legatura patrunjel

  8. 50 gr. cascaval ras

  9. 2 cepe

  10. 2 lingurite oregano

  11. sare

  12. piper



Timp de preparare: 50 de minute


Mod de preparare:

Se oparesc rosiile si se curata de coaja si seminte, iar pulpa se taie cubulete. Ceapa si usturoiul, tocate, se calesc in 2 linguri de ulei dupa care se adauga rosiile, sarea si piperul, lasandu-le sa fiarba la foc mic cca. 20 minute. Intre timp se taie pestele in cubulete, se stropeste cu zeama de la lamaie, iar apoi se prajeste in 2 linguri de ulei. Se toarna peste peste , sosul de rosii si apoi se adauga patrunjelul tocat marunt. Se acopera si se lasa totul la foc mic, fara a-l lasa sa fiarba. Pastele se fierb in apa cu sare, se scurg si se amesteca cu mancarea de peste . Se presara cu cascaval si oregano.

Reteta culinara: din categoria preparate din paste





Bijuteria de lux Papillon Construct