Retete culinare

Gogosari in otet

Retete culinare: Gogosari in otet

Gogosari in otet



Ingrediente reteta:


  1. 3 kg. gogosari

  2. 400 ml. otet

  3. 1.2 litri apa

  4. 2 linguri de sare (nu cu varf)

  5. 3 linguri de zahar

  6. boabe de piper

  7. boabe de mustar

  8. foi de dafin

  9. 300 gr. radacini de hrean



Timp de preparare: o ora


Mod de preparare:

Se spala si se curata gogosarii de seminte si apoi se taie in sferturi. Apa, otetul, zaharul, sarea, boabele de piper si de mustar se pun intr-un vas si se pun pe foc pana da in clocot. Intre timp se aseza gogosarii in borcane si printre ei se strecoara radacina de hrean si cate o foaie de dafin. Cand compozitia a dat in clocot se i-a de pe foc si cu un polonic se toarna in fiecare borcan pana cand gogosarii sunt acoperiti. Se lasa asa borcanele pret de o ora dupa care se leaga cu celofan ori se capseaza.

Reteta culinara: din categoria muraturi





Bijuteria de lux Papillon Construct