Retete culinare

Ciuperci cu usturoi

Retete culinare: Ciuperci cu usturoi

Ciuperci cu usturoi



Ingrediente reteta:


  1. 1 kg. ciuperci champignon

  2. 2 linguri ulei de masline

  3. 10 catei de usturoi

  4. 200 ml. vin alb sec

  5. o jumatate de legatura de patrunjel

  6. sare

  7. piper



Timp de preparare: 35 de minute


Mod de preparare:

Intr-o tigaie se incinge bine uleiul la foc mic, se curata usturoiul se marunteste si se caleste un minut, pana ce incepe sa se inmoaie usor. Odata calit usturoil se toarna vinul, se pun ciupercile care in prealabil au fost curatatate si taiate felii si se mai lasa la foc mic pana sunt patrunse bine. La final se pune patrunjelul tocat marunt alaturi de sare si piper dupa gust.

Reteta culinara: din categoria legume si lacto-vegetariene





Bijuteria de lux Papillon Construct