Retete culinare

Ciorba cu orez - reteta greceasca

Retete culinare: Ciorba cu orez - reteta greceasca

Ciorba cu orez - reteta greceasca



Ingrediente reteta:


  1. 500 gr. carne de vita

  2. o ceapa

  3. un morcov

  4. un patrunjel

  5. o telina mica

  6. 5 linguri de orez

  7. 1 ou

  8. zeama de la o lamaie

  9. patrunjel verde tocat

  10. sare

  11. apa



Timp de preparare: doua ore


Mod de preparare:

Se spala si se taie in bucati carnea de vita, dupa care se pune la fiert in apa rece. Dupa primele clocote, se aduna spuma de la suprafata si se pune ceapa, morcovul, telina si patrunjelul toate intregi curatate si spalate in prealabil. Dupa ce s-a fiert, zarzavatul se scoate si se pune orezul spalat. Odata fiert orezul se i-a oala de pe foc, se potriveste ciorba cu sare si se drege cu un ou batut si zeama de lamaie. La servire se pune patrunjelul verde tocat marunt.

Reteta culinara: din categoria bucataria internationala





Bijuteria de lux Papillon Construct