Retete culinare

Ciocolata de casa

Retete culinare: Ciocolata de casa

Ciocolata de casa



Ingrediente reteta:


  1. 150 gr. unt

  2. 250 gr. lapte praf

  3. 100 gr. cacao

  4. 500 gr. zahar

  5. 150 ml. apa

  6. unt pentru tava

  7. vanilie

  8. alune si/sau nuci si/sau stafide, dupa preferinte



Timp de preparare: 35 de minute


Mod de preparare:

Se amesteca untul cu laptele praf si cacao, pana se formeaza o pasta omogena. Din zahar si apa se fierbe un sirop, care dupa ce se raceste putin, se toarna incetul cu incetul peste pasta. Daca se doreste se pot pune in compozitie alune, nuci, stafide. Intr-o tava unsa cu unt se toarna compozitia care apoi se da la rece pentru aproximativ 12 ore.

Reteta culinara: din categoria dulciuri si desert





Bijuteria de lux Papillon Construct