Retete culinare

Carne de caprioara cu ciuperci

Retete culinare: Carne de caprioara cu ciuperci

Carne de caprioara cu ciuperci



Ingrediente reteta:


  1. pulpa de caprioara

  2. faina

  3. 100 ml. ulei

  4. 500 gr. ciuperci

  5. paine alba

  6. unt

  7. salata verde

  8. sos de vanat

  9. sare



Timp de preparare: o ora


Mod de preparare:

Feliile de carne se trec prin faina, se preseaza putin si se asaza in vasul cu ulei neincins. Se lasa pana cand capata o crusta pe ambele parti, dupa care se adauga ciupercile taiate si sarea. Dupa cca 5-10 min se adauga sosul de vanat, untul si se fierb cca 15-20 min. Pe un platou ornat cu foi de salata verde, se asaza feliile de paine, deasupra cele de carne si se toarna sosul de ciuperci peste medalioanele formate.

Reteta culinara: din categoria carne de vanat





Bijuteria de lux Papillon Construct