Retete culinare

Batoane cu nuca si ciocolata

Retete culinare: Batoane cu nuca si ciocolata

Batoane cu nuca si ciocolata



Ingrediente reteta:


  1. 130 gr. faina

  2. 130 gr. unt

  3. 130 gr. zahar

  4. 3 oua

  5. o lingurita de praf de copt

  6. 130 gr. ciocolata maruntita

  7. 100 gr. nuci razuite marunt

  8. 100 gr. nuci maruntite grosier



Timp de preparare: o ora


Mod de preparare:

Se freaca untul pana capata un aspect spumos dupa care se separa ouale si se adauga treptat zaharul si galbenusurile. In continuare se adauga faina cernuta in prealabil si amestecata cu praful de copt, cu ciocolata maruntita si cu nucile razuite. Albusurile se bat spuma si se adauga dupa ce amestecul este bine omogenizat. Compozitia obtinuta se intinde pe o tava unsa si se presara deasupra nucile maruntite grosier. Se da la cuptor timp de 25 - 30 de minute si se taie sub forma de batoane imediat ce se scoate tava din cuptor.

Reteta culinara: din categoria dulciuri si desert





Bijuteria de lux Papillon Construct