Se cauta varza cat mai mica, se curata, se indeparteaza cotorul si se spala, apoi se curata merele de seminte si se taie fasiute, apoi se curata hreanul si morcovul care se taie rondele. Odata curatate toate se pune pe fundul unui borcan mare cimbrul ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 1 din categoria muraturi
Se aleg ardeii ca sa nu fie stricati sau mucegaiti in interior, se indeparteaza cotorul si semintele se spala si se lasa la scurs. Pana ce se scurg ardeii se curata varza si se taie fideluta, se curata morcovii, telina si se dau pe razatoarea mare. Dupa ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 2 din categoria muraturi
Pentru inceput se amesteca bine apa, otetul, zaharul si sarea pana se topesc, dupa care se adauga hreanul care in prealabil a fost curatat si ras si se continua sa se amestece bine, putandu-se framanta chiar cu mana pentru o mai buna omogenizare. Dupa ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 3 din categoria muraturi
Dupa ce se curata morcovii, hreanul si cele sase bucati de usturoi se dau toate prin razatoare si se pun intr-un vas mare. Dupa ce este gata aceasta operatiune se taie rondele ardeiul piscos si se adauga celorlalte legume. Intr-un alt vas se pune 150 ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 4 din categoria muraturi