Retete culinare

mezeluri de casa - pagina 4

Retete culinare: Pastrama de porc

Pastrama de porc


Carnea de pe pulpe, atent aleasa fara cartilagii sau grasime se taie in bucati de aproximativ 10 centimetri lungime si 4 centimetri grosime. Dupa ce este fasonata se pune in bait (usturoi, nucsoara, boia, zahar) si se tine 4 zile la frigider. Dupa ce ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 13 din categoria mezeluri de casa

Retete culinare: Kaizer original

Kaizer original


Kaizerul original este preparat din piept de porc, sare si foi de dafin. Carnea se sareaza uscat si se pastreaza asa intre 6 si 8 zile, dupa care se transeaza bucatile, se spala in apa calda si apoi o baie in apa rece. Bucatile de carne sunt zvantate, ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 14 din categoria mezeluri de casa

Retete culinare: Kaizer

Kaizer


Se amesteca 70 de grame de sare cu zaharul si freaca bine pieptul de porc pe ambele parti dupa care se lasa la rece 24 de ore. A doua zi bucata de carne se clateste cu apa rece si se aseaza intr-un bol peste care se toarna saramura preparata din restul ...

Detalii reteta

Retete culinare: Reteta numarul 15 din categoria mezeluri de casa

« 1 2 3

4

«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct