Carnea de pe pulpe, atent aleasa fara cartilagii sau grasime se taie in bucati de aproximativ 10 centimetri lungime si 4 centimetri grosime. Dupa ce este fasonata se pune in bait (usturoi, nucsoara, boia, zahar) si se tine 4 zile la frigider. Dupa ce ...
Retete culinare: Reteta numarul 13 din categoria mezeluri de casa
Kaizerul original este preparat din piept de porc, sare si foi de dafin. Carnea se sareaza uscat si se pastreaza asa intre 6 si 8 zile, dupa care se transeaza bucatile, se spala in apa calda si apoi o baie in apa rece. Bucatile de carne sunt zvantate, ...
Retete culinare: Reteta numarul 14 din categoria mezeluri de casa
Se amesteca 70 de grame de sare cu zaharul si freaca bine pieptul de porc pe ambele parti dupa care se lasa la rece 24 de ore. A doua zi bucata de carne se clateste cu apa rece si se aseaza intr-un bol peste care se toarna saramura preparata din restul ...
Retete culinare: Reteta numarul 15 din categoria mezeluri de casa