Se curata ciupercile, se spala si se taie in felii sau in bucati mai mari, dupa care se fierb in apa cu putina sare. Intr-un alt vas se adauga condimentele de legume in apa fierbinte si se amesteca bine. Se incinge uleiul intr-o tigaie unde se caleste ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 1 din categoria legume si lacto-vegetariene
Se curata spanacul, se toaca si se caleste in ulei, apoi se lasa sa se raceasca. Odata racit se pune intr-un vas si se adauga ouale batute bine, sarea si piperul dupa gust, branza de vaci maruntita bine sau pasata si smantana din care se pastreaza o lingura ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 2 din categoria legume si lacto-vegetariene
Se curata si se spala ciupercile si se pun pe un servet de bucatarie pentru a absorbi apa de pe ele, dupa care se toaca si se pun intr-o tigaie alaturi de cele 5 linguri de ulei de masline si se lasa la foc mic pana ce scade tot lichidul pe care il lasa. ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 3 din categoria legume si lacto-vegetariene
Ciupercile se curata si se spala dupa care se taie cubulete si se calesc in doua linguri de ulei de masline, pana scade apa lasata de ciuperci, dupa care se toaca marunt si se calesc sepatrat ceapa verde, ceapa uscata si usturoiul in restul de de ulei ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 4 din categoria legume si lacto-vegetariene