Se ininge o lingura de ulei intr-o tigaie mare si se prajeste pancetta 2 - 3 minute, pana se rumeneste bine, apoi, cu ajutorul unei spumiere, se scoate pe o pe o farfurie. Se amesteca apoi faina cu sare si piper, si se da carnea prin faina. In etapa urmatoare ...
Retete culinare: Reteta numarul 17 din categoria bucataria internationala
Cuptorul trebuie pornit cu 10 minute inainte de a te apuca de gatit. Uleiul se incinge intr-o tigaie unde se caleste circa 5 minute carnea tocata de porc si ficatul care trebuie de asemenea, tocat marunt. Odata calite se adauga ceapa si usturoiul, iar ...
Retete culinare: Reteta numarul 18 din categoria bucataria internationala
Cuptorul trebuie pornit inainte de a incepe gatitul propriuzis. Rosiile se tin 2 - 3 minute in apa clocotita pentru a se curata de pielita mai usor, apoi se indeparteaza semintele si se toaca pulpa in cubulete egale. Urmatorul pas presupune amestecarea ...
Retete culinare: Reteta numarul 19 din categoria bucataria internationala
Se porneste cuptorul chiar inainte sa te apuci de gatit. Se taie dovleceii in felii groase, rosiile in sferturi si sunca fasii, dupa care se incinge uleiul intr-o tava in care si se pun feliile de dovlecel, apoi se baga tava la cuptor unde este lasata ...
Retete culinare: Reteta numarul 20 din categoria bucataria internationala