Se fierb tagliatellele conform instructiunilor de pe ambalaj si se lasa la scurs. Separat intr-o tigaie mare, se incinge uleiul la foc mediu, se adauga usturoiul maruntit si se soteaza pentru un minut, pana devine usor auriu, moment in care se adauga ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 5 din categoria bucataria internationala
Pad Thai este un preparat delicios cu paste de orez, legume si carne sau tofu, fiind adesea servit cu ierburi aromate si nuci maruntite pentru un gust mai delicios. Pentru inceput se inmoaie pastele de orez in apa fierbinte conform instructiunilor de ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 6 din categoria bucataria internationala
In prima faza se pune untul sa se incinga intr-o cratita si se prajesc pe rand bucatile de carne, insa doar o scurta perioada de timp pana ce prind putina culoare, dupa care de adauga ceapa, usturoiul curatate si taiate lasandu-se sa se caleasca impreuna ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 7 din categoria bucataria internationala
Se spala bamele, se taie coditele, se oparesc in bors clocotit sau in otet indoit in apa, dupa care se scurg si se prajesc in ulei impreuna cu ardeiul gras, taiat subtire. Separat se caleste ceapa, se stinge cu apa, se trece prin sita si se pune peste ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 8 din categoria bucataria internationala