´╗┐

Retete culinare

dulciuri si desert - pagina 2

Retete culinare: Amandina

Amandina


Se separa albusurile de galbenusuri la 6 oua si se bat albusurile cu sare si 150 grame de zahar, dupa care se freaca galbenusurile cu ulei, cu 35 de mililitri de apa si cu 25 de grame de cacao si se omogenizeaza in bezea. Faina si praful de copt se cerne ...

Detalii reteta

Retete culinare noi: Reteta numarul 5 din categoria dulciuri si desert

Retete culinare: Tiramisu

Tiramisu


Se unge tava cu putin ulei si se tapeteaza cu folie de nailon. Se freaca crema mascarpone impreuna cu zaharul pudra, cernut in prealabil timp de 5 minute dupa care se adauga 2 linguri de cafea si se amesteca din nou. Se bate frisca cu o lingura de lichior ...

Detalii reteta

Retete culinare noi: Reteta numarul 6 din categoria dulciuri si desert

Retete culinare: Kurtos kalacs

Kurtos kalacs


In prima etapa faina este adaugata intr-un vas si se face o gaura mica in mijlocul fainii, se pune drojdia in aceasta gaura si apoi se toarna laptele caldut, dupa care se framanta bine cu mana pana cand drojdia, laptele si faina sunt bine omogenizate. ...

Detalii reteta

Retete culinare noi: Reteta numarul 7 din categoria dulciuri si desert

Retete culinare: Zabaglione cu fursecuri

Zabaglione cu fursecuri


Pune stafidele intr-un castronel impreuna cu coaja de lamaie si scortisoara. Toarna peste ele vinul Marsala si lasa-le cel putin o ora, cand s-au umflat, scoate stafidele din vin si arunca coaja de lamaie. De amesteca galbenusurile, zaharul, vinul Marsala ...

Detalii reteta

Retete culinare noi: Reteta numarul 8 din categoria dulciuri si desert

« 1

2

3 4 5 »
«

»