Retete culinare

carne de pasare - pagina 2

Retete culinare: Cordon Bleu din piept de pui

Cordon Bleu din piept de pui


Se spala si se curata pieptul de pui de pielite sau de alte impuritati, se pune la scurs dupa care se taie pe mijloc astfel incat sa aiba forma unui buzunar. In acelasi timp se fierb 2-3 cartofi care odata fierti se taie cubulete. Se taie cascavalul felii ...

Detalii reteta

Retete culinare noi: Reteta numarul 5 din categoria carne de pasare

Retete culinare: Tocanita de pui

Tocanita de pui


Intr-o tigaie se caleste ceapa si ardeii taiati marunt, morcovii razaliti. Apoi se adauga pulpele de pui, sarea si piperul si se pune apa cat sa le acopere dupa care, se da totul la fiert. Cand sunt aproape fierte se adauga cartofii curatati si taiati ...

Detalii reteta

Retete culinare noi: Reteta numarul 6 din categoria carne de pasare

Retete culinare: Pulpe de pui la cuptor

Pulpe de pui la cuptor


Pulpele de pui se spala bine, se ung cu ulei si condimente (sare,piper macinat, busuioc), se aseaza in vasul de yena uns cu putin ulei. Se adauga boabele de coriandru si boabele de piper si se toarna jumatate din cantitatea de vin si se introduce tava ...

Detalii reteta

Retete culinare noi: Reteta numarul 7 din categoria carne de pasare

« 1

2

«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct