Retete culinare

aperitive si gustari - pagina 2

Retete culinare: Rosii umplute cu branza

Rosii umplute cu branza


Se spala rosiile, se taie un capacel dupa care se scoate miezul. Se presara rosiile cu sare si se lasa la scurs. Intre timp, se freaca branza de vaci cu untul, mararul si sarea dupa care se umple fiecare rosie cu compozitia obtinuta. Se orneaza cu foi ...

Detalii reteta

Retete culinare noi: Reteta numarul 5 din categoria aperitive si gustari

Retete culinare: Aperitiv cu ciuperci si pate

Aperitiv cu ciuperci si pate


Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei, intre timp se fierbe orezul cu putin condiment si se lasa la racit. Se fierb 2 oua si se curata de coaja. Din ouale ramase se bate spuma albusul dupa care se adauga, pe rand galbenusurile, pateul, ceapa calita, ...

Detalii reteta

Retete culinare noi: Reteta numarul 6 din categoria aperitive si gustari

Retete culinare: Oua umplute

Oua umplute


Se pun 5 oua la fiert dupa care se curata de coaja. Se taie fiecare ou in jumatate si se scoate galbenusul care, intr-un alt vas, se amesteca cu pateul si se condimenteaza dupa gust. Cu compozitia obtinuta se umple fiecare jumatate de ou. Se prepara o ...

Detalii reteta

Retete culinare noi: Reteta numarul 7 din categoria aperitive si gustari

« 1

2

«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct