Pentru inceput se amesteca bine intr-un vas chefirul, sarea, zaharul si bicarbonatul de sodiu, dupa care se adauga compozitiei cascavalul ras si faina. Se amesteca bine si se framanta pana se obtine un aluat omogen si bine legat. Dupa ce se lasa aluatul ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 1 din categoria aperitive si gustari
Se pune in uleiul incins ceapa si usturoiul tocate marunt, dupa care se adauga sunca si ciupercile taiate cubulete si se calesc in continuare pana scade zeama. Se ia jos de pe foc si se pune sare si piper, dupa gust. Pentru prepararea propriuzisa a acestetei ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 2 din categoria aperitive si gustari
Cuptorul trebuie incins cu aproximativ 20 de minute inainte de a fi folosit. Se unge o tava de copt cu uleiul de masline, se taie capacele rosiilor, pentru a fi extrasa toata pulpa ce se marunteste bine. In rosiile golite se presara un varf de cutit de ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 3 din categoria aperitive si gustari
Se spala rosiile, se taia capacul si se scobesc in interior. Restul ingredientelor se maruntesc bine si se amesteca obtinand astfel o pasta. Se umplu rosiile cu aceasta pasta dupa care se aseaja capacelele pe rosii. Se serveste dupa ce este pastrat la ...
Retete culinare noi: Reteta numarul 4 din categoria aperitive si gustari